ülke vizesi işlemleri


Tüm Ülkeler
Almanya Vizesi
Almanya Vizesi
İtalya Vizesi
İtalya Vizesi
Fransa Vizesi
Fransa Vizesi
Yunanistan Vizesi
Yunanistan Vizesi
İspanya Vizesi
İspanya Vizesi
Romanya Vizesi
Romanya Vizesi
Rusya Vizesi
Rusya Vizesi
Portekiz Vizesi
Portekiz Vizesi
Çek Cumhuriyeti Vizesi
Çek Cumh. Vizesi
İsviçre Vizesi
İsviçre Vizesi




 Ana Sayfa   Hakkımızda   Pasaport Bilgi   Vize Rejim Tablosu   Vize Takip Sözleşmesi 
Rusya Vizesi
Yurtdışı Otel Rezervasyonu Yurtdışı Otel Rezervasyonu :
Yurtdışında hangi otellerde kalacağınızı biz size sunalım.
Vize Başvuru Talep Formu Vize Başvuru Talep Formu :
Vize işlemlerinizin takibini sizin yerinize biz üstlenelim.




 

Rusya Vizesi



RUSYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

- İlk defa Rusya'ya seyahat edecek olan kişiler de dahil olmak üzere,şirketimiz sizin adınıza başvuru yapma yetkisine sahiptir.

            İŞ SEYAHATLERİ

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Rusya'daki Firmadan Davetiye
( Rusya'da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu) 

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Rusya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

- Şirket Banka Hesabı

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Rusya'daki Firmadan Davetiye
( Rusya'da görüşmeye gidilicek şirketten yetkilinin adı ve imzası ile şirketinm kaşesi bulunan ve antetli kağıda yazılmış davet mektubu) 

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Rusya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Ssk işe giriş bildirgesi ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Ssk Prim Dökümü ( Ssk'dan Orjinal alınacak )

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)

      TURİSTİK SEYAHATLER

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Rusya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu(Orjinal Otelden İstenmektedir)


İlgili Başlıklar ;


Rusya Vizesi Nasıl Alınır?

Rusya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Rusya Vizesi Başvuru Formu

Rusya Vizesi İçin Konsolosluklar Hakkında Bilgiler




| İzmir Vize - Pro-Vize - SchengenVizesi.eu |

UlkeVizesi.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR
Telefon : 0232 246 53 33 (09:30-19:00) Fax : 0232 247 05 06

Bilet Bonus
 Bize Ulaşın 
Biz, Sizi Arayalım
Vize Başvuru Formu
Yurtdışı Otel Rezervasyonu
Seyahat Sağlık Sigortası
Schengen Vizesi Hakkında