ülke vizesi işlemleri


Tüm Ülkeler
Almanya Vizesi
Almanya Vizesi
İtalya Vizesi
İtalya Vizesi
Fransa Vizesi
Fransa Vizesi
Yunanistan Vizesi
Yunanistan Vizesi
İspanya Vizesi
İspanya Vizesi
Romanya Vizesi
Romanya Vizesi
Rusya Vizesi
Rusya Vizesi
Portekiz Vizesi
Portekiz Vizesi
Çek Cumhuriyeti Vizesi
Çek Cumh. Vizesi
İsviçre Vizesi
İsviçre Vizesi




 Ana Sayfa   Hakkımızda   Pasaport Bilgi   Vize Rejim Tablosu   Vize Takip Sözleşmesi 
İtalya Vizesi
Yurtdışı Otel Rezervasyonu Yurtdışı Otel Rezervasyonu :
Yurtdışında hangi otellerde kalacağınızı biz size sunalım.
Vize Başvuru Talep Formu Vize Başvuru Talep Formu :
Vize işlemlerinizin takibini sizin yerinize biz üstlenelim.




 

İtalya Vizesi



İTALYA VİZESİ İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

- İlk defa İtalya'ya seyahat edecek kişiler ve daha önce Schengen Vizesi olmayanları konsolosluk gerekli gördüğü takdirde görüşmeye çağrılabilir.Ayrıca Erasmus öğrencileri şahsen başvuru yapabilmektedir.Bu kişilere profesyonel danışmanlık hizmeti tarafımızdan verilmektedir.

          İŞ SEYAHATLERİ

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- İtalya'daki Firmadan Davetiye ve davet eden firmanın ticaret sicil gazetesi

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İtalya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- İtalya'daki Firmadan Davetiye ve davet eden firmanın ticaret sicil gazetesi

- Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İtalya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , şirketteki görevinizi , masrafların nasıl karşılanacağını ve vize talebinizi belirten dilekçe.

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Ssk işe giriş bildirgesi

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Şirket Banka Hesap Cüzdanı  veya Banka Hesap Yazısı ( Hesap yazısı alındıgında şubenin imza sirküleri de gerekmektedir )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Var ise )

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler 

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu 

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

- İtalya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

- Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren ise veya çalışan işe yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- İtalya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- Emekli Cüzdanı

- Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları

- Banka Hesap Cüzdanı

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

 

    TURİSTİK SEYAHATLER

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İtalya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış,seyahat detaylarınızı bildiren dilekçe

- Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Şirket Banka Hesabı

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminalı( Tarafımızdan Yapılmaktadır ) 

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, İtalya Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, izin tarihlerinizi belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri

- Şirket Vergi Levhası

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi

- Ssk işe giriş bildirgesi

- Son 4 aylık maaş bordrosu ( Kaşeli - imzalı )

- Şahsi Banka Hesap Cüzdanı( Orjinal )

- Ev Tapusu , Araç Ruhsatı ( Var ise )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır. )

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

3- Öğrenciler İçin Gerekli Belgeler 

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu 

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- Okuldan alınan yeni tarihli öğrenci belgesi

- İtalya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- 18 Yaşını doldurmamış ise anne ve babadan seyahat izni için muvafakatname ( Noterden Orjinal )

- Ailenin Gelir Beyanı ( Aile işveren , çalışan  veya emekli ise yukarıda belirtilen belgeler temin edilecektir )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan yapılmaktadır.)

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )

4- Emekliler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş İtalya Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Davetiye veya Otel Rezervasyonu

- Ulaşım Rezervasyonu( Uçak , Feribot , vs ... )

- İtalya Konsolosluğu Vize Departmanı'na hitaben yazılmış , seyahat sebebini ve detaylarını bildiren dilekçe

- Emekli Cüzdanı

- Gayrimenkul ( Ev , Arsa ) Tapuları

- Banka Hesap Cüzdanı ( Orjinal )

- Seyahat Süresini Kapsayan Seyahat Sağlık Sigortası 30.000 Euro Teminatlı ( Tarafımızdan Yapılmaktadır.)

- Kredi Kartı Ekstreleri ( Son Aya Ait )


İlgili Başlıklar ;


İtalya Vizesi Nasıl Alınır?

İtalya Vizesi İçin Gerekli Belgeler

İtalya Vizesi Başvuru Formu

İtalya Vizesi İçin Konsolosluklar Hakkında Bilgiler




| İzmir Vize - Pro-Vize - SchengenVizesi.eu |

UlkeVizesi.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR
Telefon : 0232 246 53 33 (09:30-19:00) Fax : 0232 247 05 06

Bilet Bonus
 Bize Ulaşın 
Biz, Sizi Arayalım
Vize Başvuru Formu
Yurtdışı Otel Rezervasyonu
Seyahat Sağlık Sigortası
Schengen Vizesi Hakkında