ülke vizesi işlemleri


Tüm Ülkeler
Almanya Vizesi
Almanya Vizesi
İtalya Vizesi
İtalya Vizesi
Fransa Vizesi
Fransa Vizesi
Yunanistan Vizesi
Yunanistan Vizesi
İspanya Vizesi
İspanya Vizesi
Romanya Vizesi
Romanya Vizesi
Rusya Vizesi
Rusya Vizesi
Portekiz Vizesi
Portekiz Vizesi
Çek Cumhuriyeti Vizesi
Çek Cumh. Vizesi
İsviçre Vizesi
İsviçre Vizesi




 Ana Sayfa   Hakkımızda   Pasaport Bilgi   Vize Rejim Tablosu   Vize Takip Sözleşmesi 
Çin Vizesi
Yurtdışı Otel Rezervasyonu Yurtdışı Otel Rezervasyonu :
Yurtdışında hangi otellerde kalacağınızı biz size sunalım.
Vize Başvuru Talep Formu Vize Başvuru Talep Formu :
Vize işlemlerinizin takibini sizin yerinize biz üstlenelim.




 

Çin Vizesi



ÇİN HALK CUMHURİYETİ VİZESİ İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER

- Çin Halk Cumhuriyeti yapılacak tüm vize müraacatlarında seçmiş olduğu acentaları yetkili kılmıştır.Acentamız da tarafınız adına acenta başvurusu yapma yetkisine sahiptir.

                 İŞ SEYAHATLERİ

1-İşverenler İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin Halk Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe

- Şirket İmza Sirküleri ( Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Vergi Levhası ( Orjinal ( noter tastiklisi kabul edilir ) ve bir adet fotokopi )

- Oda Kayıt ve Faaliyet Belgesi ( Yeni tarihli , Orjinal ve bir adet fotokopi )

- Şirket Ticaret Sicil Gazetesi ( Orjinal ve bir adet fotokopisi )

-Çin'deki Belediye'nin dış ilişikiler servisinden onaylı ORJİNAL davetiye

-Gidiş-Dönüş Uçak Bileti

-Konfirmeli Otel Rezervasyonu

2- Çalışanlar İçin Gerekli Belgeler

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

-Çin'deki görevli olarak gidilicekşirket tarafından Çin'deki Belediye'nin dış ilişikiler servisinden onaylı ORJİNAL davetiye

-Çin tarafından verilen iş durumunu bildirir izin belgesi ya da Uzman Belgesi

-İşyeri Kanıt Belgesi

-Çin Halk Cumhuriyeti Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca onaylanan Çin Halk Cum.Yabancı çalışma belgesi veya Yabancı Uzman görevlendirme Teyit Belgesi(Orjinali)

-Türkiye'deki Devlet Hastaneleri tarafından verilen sağlık raporu

      TURİSTİK SEYAHATLER

TC Vatandaşlarına Çin Halk Cumhuriyeti münferit olarak turistik vize vermemektedir.Herhangi bir seyahat acentası ile tura katılma zorunluluğu olup istenen belgeler şu şekildedir

- Vize bitiminden itibaren en az 6 ay geçerli pasaport

- 2 adet yeni çekilmiş arka fon beyaz biometrik fotograf

- Eksiksiz doldurulmuş Çin Halk Cumhuriyeti Vize Başvuru Formu ( Tarafımızdan doldurulmaktadır.)

- Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Çin Halk Cumhuriyeti Konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını , vize talebinizi ve masrafların kimin tarafından karşılanacağını belirten dilekçe


İlgili Başlıklar ;


Çin Vizesi Nasıl Alınır?

Çin Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Çin Vizesi Başvuru Formu

Çin Vizesi İçin Konsolosluklar Hakkında Bilgiler




| İzmir Vize - Pro-Vize - SchengenVizesi.eu |

UlkeVizesi.com | Vize İşlemleri & Vize Başvuruları
Mithatpasa Cad. No:1114 K:1 D:1 Güzelyalı-İZMİR
Telefon : 0232 246 53 33 (09:30-19:00) Fax : 0232 247 05 06

Bilet Bonus
 Bize Ulaşın 
Biz, Sizi Arayalım
Vize Başvuru Formu
Yurtdışı Otel Rezervasyonu
Seyahat Sağlık Sigortası
Schengen Vizesi Hakkında